Labdarúgás

2 órája

Sima vereséget szenvedett idegenben a Tiszaföldvár SE

Nem tudta megismételni múlt heti remek teljesítményét idegen környezetben az újonc Tiszaföldvár SE és háromgólos vereséget szenvedett a Vasas második csapatának otthonában.

Jegesi László

A Szolnok elleni magabiztos győzelem nagyon jót tett a Tiszaföldvár SE játékosainak lelkének, rádöbbentek, hogy képesek nyerni. A három pont megszerzése mellett az önbizalmukra is pozitív hatással volt a siker, de a pillanatnyi öröm után menni kellett tovább a fiúknak, hogy utolérjék a mezőnyt. A Vasas II. azonban komoly akadályt állított eléjük, utóbbi három meccsét ugyanis hibátlanul teljesítette.

NAGY4038
Kálmán Szilárdék (sárgában, elöl) nem tudtak érvényesülni a Vasas II. otthonában, háromgólos vereséget szenvedett a Tiszaföldvár SE
Fotó: Nagy Balázs.

NB III. Délkeleti csoport

Vasas FC II.–Tiszaföldvár SE 3–0 (1–0)

Budapest, Illovszky stadion, 150 néző, vezette: Virág András, Barnabás (Cseresznyák Cs. , ifj. Imrő J.)

Tiszaföldvár: Krnács – SÁGI, LESTYÁN, FEHÉR ZS., Antman – Bánki-Horváth P. (Bánki-Horváth G. 84.), Bódai, Kálmán Sz. (Fődi 73.), Borgulya (Babolek 73.) – Bojtos (Bidzilya 62.), Oláh Á. (Szalai 84.). Edző: Brlázs Gábor.

Gólszerzők: Bukta (23.), Hős (69.), Rideg (81.)

Nem kezdett rosszul a Tiszaföldvár, már az első percben kapufát lőtt, gyorsaságban azonban nem tudták játékosaik felvenni a versenyt a Vasas fiataljaival szemben. Egy véleményes tizenegyessel szerezte meg a vezetést a hazai gárda a törökszentmiklósi Bukta Csaba révén, ami után még kevesebb esélye mutatkozott a vendégeknek a sikerre.

A szünet után továbbra is fölényben játszott az angyalföldi csapat, futballistái hamarabb értek oda szinte minden labdára melynek következtében még kétszer betaláltak. A tiszazugi együttes csak a mérkőzés hajrájában jutott el igazán az ellenfél kapujáig, de addigra már eldőlt a mérkőzés, 3–0-ra győzött a Vasas II..

Brlázs Gábor: – Gyorsabban, eggyel nagyobb sebességi fokozatban játszott a fiatal játékosokból álló ellenfél, ami nagyban meghatározta a játék képét és természetesen a végeredményt is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában