Röplabda

2024.09.10. 12:21

Kecskeméten játszottak röplabdásaink

A Breszkó András Emléktornán vett részt a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola és a Jászsági Röplabda Akadémia U15-ös leány, valamint a Szolnoki SC-SI U20-as fiú csapata Kecskeméten.

Kiss Ádám

Második alkalommal rendezték meg a kecskeméti Dunszt Ferenc Tornacsarnokban a 2022-ben elhunyt Breszkó András emléke előtt tisztelgő röplabda-tornát, ahol a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola és a Jászsági Röplabda Akadémia játékosai is részt vettek. 

Szolnoki Sportcentrum, röplabda, Kecskemét
Harmadik lett a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola U15-ös leány csapata Kecskeméten
Forrás: Szolnoki Sportcentrum - Sportiskola Facebook-oldala

A viadal első napján a lánycsapatok léptek pályára, a Szolnoki SC-SI együttese a harmadik, míg a Jászsági Röplabda Akadémia a negyedik helyen zárt. A tornát a Kecskemét Sportiskola nyerte, a másodikként pedig az MTK végzett. A szolnoki csapat legjobbja Szabó Regina lett, a berényieknél pedig Kocsi Janka emelkedett ki.

Másnap a fiúk versenyével folytatódott a megméretés, a körmérkőzéses tornát pedig a Szolnoki SC-SI csapata nyerte, legjobb játékosa Kovács Dominik lett. Második helyen a DSE Röplabda Akadémia végzett, bronzérmet szerzett a KESI Röplabda Akadémia, negyedikként pedig a Dág KSE zárt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában