Vízilabda

2024.09.05. 10:00

Egerben készül a Dózsa a bajnoki rajtra

Az élvonalbeli csapatok már gőzerővel készülnek a kilenc nap múlva esedékes bajnoki rajtra.

Varga Csaba

A legfrissebb hír szerint a Szolnoki Dózsa Praktiker legénysége az első fordulóban, szeptember 14-én 17.45-től az Eger vendége lesz. Hazai fellépésükre pedig október 2-án 18 óráig kell várni, amikor a Szeged együttesét fogadják.

Szolnoki Dózsa, vízilabda
Egerben hangolódik a bajnoki szezonra a Szolnoki Dózsa
Fotó: Mészáros János

Az utóbbi meccset megelőzve szeptember 20. és 22. között Szentesen a Benu Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a hazai gárda, az OSC és az UVSE társaságában csobbannak medencébe a szolnokiak.

Az előkészületek jegyében pedig csütörtöktől péntekig a Pócsik Dénes emléktornán lesz érdekelt a Dózsa.

– Több kétkapus meccset is játszottunk idáig, most Egerben két napon át négy ellenfél is vár ránk – nyilatkozta lapunknak Hangay Zoltán, a Szolnok edzője. – A Bárány uszoda nyitott medencéjében lesznek a mérkőzések, ami azért is lesz jó, mert a bajnokit is ott játsszuk majd jövő szombaton. Egy biztos, jó kis erőfelmérőnek ígérkezik a megméretés, látjuk majd, hogy hol is tartunk valójában, bő egy héttel a bajnoki nyitány előtt.

A torna programja: Csütörtök: Szolnoki Dózsa–Debrecen, 11.00, Szolnoki Dózsa–Miskolc, 17.00. Péntek: Szolnoki Dózsa–Szeged, 12.00, Szolnoki Dózsa–Eger, 18.30.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában