Kajak-kenu

2 órája

Lánczi Zaránd volt vármegyénk nyerőembere az Olimpiai Reménységek Versenyén

Az elmúlt hétvégén Szegeden rendezték az Olimpiai Reménységek Versenyét, a Maty-éri sportközpont 2020 után adott ismét helyet az eseménynek.

Kiss Ádám

A világ minden tájáról érkeztek kajakosok és kenusok az Olimpiai Reménységek Versenyére, hogy megtapasztalják a nemzetközi viadalok hangulatát és felmérjék erejüket a profi sportolóvá válás útján.

Lánczi Zaránd, Olimpiai Reménységek Versenye
Lánczi Zaránd (jobbról az első) a dobogó legfelső fokán az Olimpiai Reménységek Versenyén a magyar kajaknégyes tagjaként
Fotó: Picasa / Forrás: Szolnoki Sportcentrum - Sportiskola Facebook-oldala

Vármegyénkből ezúttal a Szolnoki Sportcentrum-Sportiskola kajakosai utaztak el Szegedre, Lánczi Zaránd vezérletével pedig három dobogós helyet szerzett a különítmény huszonegy nevező ország versenyzői között.

Az tizenhat év alattiak 1000 méteres távján Budai Kevinnel párban aranyérmet, ötszázon pedig a KSI versenyzője, Gyarmati Levente oldalán bronzot szerzett. Az U17-esek között a magyar válogatott négyes tagjaként 500 méteren is aranyéremmel gazdagodott az ORV-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában