Kézilabda

2024.09.11. 17:00

Bordás Réka és Juhász Gréta is bekerült a válogatott keretébe

Kihirdette 18 fős keretét Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány a Románia elleni felkészülési mérkőzés előtt, melybe helyet kapott a kenderesi Bordás Réka és a mezőtúri Juhász Gréta is.

Kovács Levente

A párizsi olimpián hatodik helyen végzett csapathoz képest kimaradt a keretből Debreczeni-Klivinyi Kinga, helyére pedig bekerült Faluvégi Dorottya és a mezőtúri kötődésű Juhász Gréta. Nagy változás tehát nem történt, így a kenderesi Bordás Réka is ott lesz az együttesben.

Juhász Gréta visszakerült a női válogatott keretébe
Fotó: Dömötör Csaba/ Nemzeti Sport


Női válogatottunk szeptember 23-án kezdi az összetartást, a románok elleni meccsre pedig 28-án, Tatabányán 17.30-kor kerül sor.

A magyar női válogatott kerete:

Kapusok: Böde-Bíró Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), Janurik Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), Szemerey Zsófi (Metz Handball, francia)

Jobbszélsők: Győri-Lukács Viktória (Győri Audi ETO), Faluvégi Dorottya (HB Ludwigsburg, német)

Jobbátlövők: Klujber Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), Papp Nikolett (SCM Gloria Buzau, román), Albek Anna (Motherson-Mosonmagyaróvári KC)

Irányítók: Vámos Petra (Metz Handball), Simon Petra (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Beállók: Füzi-Tóvizi Petra (DVSC SCHAEFFLER), Bordás Réka (FTC-Rail Cargo Hungaria), Pásztor Noémi (CSM Bucuresti, román)

Balátlövők: Kuczora Csenge (Thüringer HC, német), Kácsor Gréta (Gloria Bistrita, román), Juhász Gréta (Vác)

Balszélsők: Szöllősi-Schatzl Nadine (Moyra-Budaörs), Márton Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria)

Szövetségi kapitány: Golovin Vlagyimir.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában