Kosárlabda

2 órája

Nem sikerült a bajnoki rajt a jászberényi kosarasoknak

Szigetszentmiklósra utazott a Jászberényi KSE, ahol bár a félidőig jól tartotta magát Puskás Artúr csapata, a folytatásban tetemes hátrányt szedett össze.

Varga Csaba

Az NB I/B bajnoki nyitányán tizenkét pont különbséggel kikapott a Jászberény kosárlabdacsapata a BKG PRÍMA Akadémia szigetszentmiklósi otthonában.

Jászberény kosárlabda
A Jászberény kosárlabdacsapata (kék mezben) alulmaradt a bajnoki rajton
Forrás:  hunbasket.hu

BKG PRÍMA Akadémia–JKSE 96–84 (26–21, 23–24, 26–19, 21–20)

JKSE: Kinney 26, Csaba Gy., 21/3, Boka-Magó 13/9, Oroszi 3/3, Zsók 2. Csere: Pintér D. 17/9, Német Á. 2, Csomós, Dékány. Edző: Puskás Artúr.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, bár már ott az üldöző szerepébe kényszerült a nyáron alapos vérfrissítésen átesett berényi alakulat, 49–45.

A fordulást követően a vendégek futószalagon szórták el a labdákat, és alaposan meggyűlt a bajuk a védőlepattanók megszerzésével, ezért fokozatosan nyílt az a bizonyos olló, 73–59. Csaba György és csapata becsületére váljon, hogy háromszor is visszajöttek tíz pontra, de ezek a felzárkózások rengeteg energiát emésztettek fel, így nem maradt esélyük a fordításra.

Puskás Artúr: – Hiányérzet van bennem, mert többet éreztem ebben a meccsben. Belefáradtunk a folyamatos üldözőversenybe, 23 eladott labdával és 18, második esélyből kapott ponttal képtelenség nyerni.

A folytatásban a Jászberényi KSE szombaton 17 órától az újonc Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia együttesét fogadja a Belvárosi Játékcsarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában