Vízilabda

Tegnap, 14:00

A vártnál simábban nyert a Cegléd vízilabda csapata

A hétvégén elrajtoltak az OB/I-es bajnokság idei küzdelmei is. Régiónk csapata, a Cegléd, amely a tavalyi szezonban a negyedik helyen végzett, jól indította a szezont.

Jegesi László

A vártnál simább győzelmet aratott a Cegléd vízilabda csapata, nyolc góllal verte a Hódmezővásárhely együttesét.

Cegléd vízilabda
Illusztráció
Forrás: Getty Images

HVSC–Ceglédi VSE 6–14 (1–4, 2–3, 1–3, 2–4)

Hódmezővásárhely, 50 néző, vezette: Juhász Tibor, Orosz László.

Cegléd: HÖRÖMPŐ – Magyar B. 1, Turcsányi 1, dr. Simon 2, BALOGH M. 6, Reményi 2, Rajna 1. Csere: Hajdú, Pataki, Lugosi, Kecskeméti 1, Gujka, Szabó R., Veres (kapus). Edző: Sűrű Dezső. 

Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 5/3. 

Gól – büntetőből: 3/1, ill. 1/0. 

A nyári szünetben nagy átalakuláson átesett Cegléd remekül kezdte a mérkőzést és már az első negyedben négygólos előnyre tett szert. A második játékrészben kicsit közelebb zárkózott a vendéglátó, de a folytatásban fokozatosan elhúzott a CVSE. A hajrában Balogh Mátyás vezérletével kilenccel is vezetett, és a vártnál magabiztosabb győzelmet aratott a gárda. 

Sűrű Dezső: – A reméltnél nagyobb arányban nyertünk a szezon első találkozóján, az elején kialakított négygólos előny meghatározó volt. Örülök, hogy fiatal játékosaink is kitették magukért.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában