Darts

2024.08.12. 17:00

Szolnoki dartsos sikerek a Magyar Kupán és a nemzeti bajnokságon

Hétvégén rendezték a Steel U23 és ifjúsági nemzeti bajnokságot és Magyar Kupát, ahonnan több szolnoki versenyző is éremmel térhetett haza.

Kovács Levente

Mosonmagyaróvárra költözött egy rövid időre a honi fiatal dartsosok színe-java, miután hétvégén rendezték a Steel U23-as Magyar Kupát és nemzeti bajnokságot, melyen szolnoki versenyzők is részt vettek és értek el szép sikereket.

Szabó Benedek, darts, Steel U23 és ifjúsági Magyar Kupa
A szolnoki Szabó Benedek (jobbról a második) az ifjúsági fiúknál a nemzeti bajnokságban és a Magyar Kupában is aranyérmet szerzett
Fotó: Magyar Darts Szövetség

Előbb a nemzeti bajnokság küzdelmeit rendezték meg, ahol az ifjúsági fiú kategóriában a Szolnoki Baglyok versenyzője, Szabó Benedek az első helyen végzett, az U23-as lány kategóriában pedig a Honvéd Auróra színeiben a szolnoki Kovács Tamara szintén aranyérmet szerzett.

Másnap a Magyar Kupában mérték össze tudásukat a versenyzők, Szabó Benedek pedig itt is felállhatott a dobogó legfelső fokára az ifjúsági fiúknál, míg az U23-as korosztályban a lányoknál Kovács Tamara ezüstérmet szerzett, a fiúknál pedig a szintén szolnoki Kotlár Botond a Honvéd Auróra színeiben bronzéremmel gazdagodott. A páros versenyeken pedig az U23-asoknál Kovács Tamara Szabó Benedekkel a harmadik helyen zárt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában