MOL Magyar Kupa

2024.08.24. 19:10

A második félidő döntött a fővárosiak javára

A BLASZ I. bajnokságban szereplő hazaiak a Törökszentmiklós, míg a Martfű a Pilis csapatán túljutva érkezett ide a második fordulóba. A mérkőzés előtt az esélyek közel azonosak voltak a két csapat között, de a bajnokságot jól kezdő Martfű azért remélte, hogy érvényre tudja juttatni az osztálykülönbséget.

Jegesi László

Nem így történt, a SZAC a tiszazugiak skalpját is begyűjtötte. Hiába vezetett ugyanis még a félidőben Koncz Zsolt gárdája, a fordulás után elkövetett védekezési hibák megbosszulták magukat.
A találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést a Martfű, helyzetei alapján akár már az első félidőben eldönthette volna a továbbjutás sorsát.

martfű,koncz zsolt,lse,mol magyar kupa
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Edzőjük a szünetben ugyan felhívta játékosai figyelmét arra, hogy még nincs vége a mérkőzésnek, ennek ellenére hamar egyenlített az ellenfél. Kiengedtek a fiúk, és egyéni hiba vezetett a pályaválasztó második góljához is, ami büntetőből született. A hajrában született győztes találatra pedig már nem érkezett válasz, a vendégek csak maguknak köszönhetik, hogy ezúttal vesztesen hagyták el a pályát.

Koncz Zsolt: Alázat és koncentráció nélkül nem lehet mérkőzést nyerni, ezt a mai összecsapás tökéletesen igazolta. Szégyellem magam az eredmény miatt.

1908 SZAC Budapest - Martfűi LSE 2-1 (0-1)

Budapest, Deák Ferenc Sporttelep, 100 néző, vezette: Papp Ádám (Szabó F., Aczél)

Gólszerzők: Márton (55.), Bíró Á. (82.), ill. Pintér V. (27.)

Kiállítva: Székely D. (81.)

Martfű: Sándor B. - Draskóczi, Ladányi T., Székely D., Viczián (Polónyi 61., Zsíros B. 76.) - Ficsor (Asztalos 61.), Kinyig, Kasik (Vincze P. 61.) - Kanálos (Kriska 85.), Desnica, Pintér V. Edző: Koncz Zsolt.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában