Labdarúgás

2024.08.18. 20:16

Végig dominálva győzött a Martfűi LSE

A fővárosba látogatott Koncz Zsolt együttese az NB III. negyedik fordulóban. A Martfűi LSE nem hagyott sok kérdést a Pénzügyőr vendégeként, és végig kontrollálva a mérkőzést gyűjtötte be a három pontot.

Kovács Levente

Két nyeretlen mérkőzés után győzelmi szándékkal utazott a Martfűi LSE a fővárosba a Pénzügyőrhöz az NB III. Délkeleti csoportjában.

Kriska Norbert, Martfűi LSE, NB III
Kriska Norbert (fekete mezben) szerezte meg a vezetést a Martfűi LSE számára a Pénzügyőr ellen
Fotó: Mészáros János

Pénzügyőr SE–Martfűi LSE 0–2 (0–1)

Budapest, NAV Pasaréti úti Sporttelep, 150 néző. Vezette: Horváth Máté (Csákó P., Juhász Sz.)

Martfű: Gehát – Laczkó, Draskóczi, Balla, Kriska, Székely D., Kasik, Prozlik, Vincze P., Asztalos, Desnica. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Kriska (26. – tizenegyesből), Polónyi (83.)

A meccs elejétől kezdve a Martfű irányította a mérkőzést, fölénye pedig a 26. percben Kriska Norbert tizenegyének jóvoltából góllá érett. A vezető találat után is megvoltak Koncz Zsolt együttesének a lehetőségei, amelyekkel nem tudott élni, így 1–0 maradt  a szünetig. A fordulás után kicsit visszább vettek a tempóból a martfűiek, a Pénzügyőr viszont rengeteg területet hagyott nekik, amit kontrából ki is használtak és Polónyi Zsombor góljával beállították a 2–0-s végeredményt. 

Koncz Zsolt: – Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, több lehetőségünk is volt, hogy bebiztosítsuk a mérkőzést, ami végül sikerült is. Az ellenfél beadásokkal próbálkozott főleg, de jól elhárítottuk a veszélyt. Elégedett vagyok a játékosok teljesítményünkkel, szervezettek voltunk, domináltunk és megérdemelten nyertünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában