NB III

2024.08.28. 20:42

Kiszenvedte győzelemét a Martfű

A találkozó előtt négy mérkőzésből hét pont volt a Martfű mérlege. Az élmezőny utáni közvetlen pozícióját egy újabb sikerrel szerette volna stabilizálni a hazai együttes, amelyre minden esélye meg is volt. A vendégek neve mellett mindössze egy győzelem szerepelt, ami tovább erősítette a tiszazugiak reményeit.

Jegesi László

Szoros csatában ugyan, de végül nyert Koncz Zsolt együttese, így érvényesítette a papírformát.

labdarúgás, martfű, nbiii
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Martfűi LSE–Kecskeméti TE II. 1911 1–0 (0–0)

Martfű, 200 néző, vezette: Dobai János (Vrbovszki, Varga L.)

Martfű: Gerhát – Prozlik (Hevesi-Tóth, 63.), Laczkó (Ladányi T., 84.), Székely D., Vincze P. – Balla, Asztalos, Kasik (Kanálos, 84.) – Desnica (Zsíros, 84.), Kriska (Ficsor, a szünetben), Pintér V. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Pintér V.  (62. – tizenegyesből)

Már az első félidőben eldönthette volna a mérkőzést a hazai csapat, ha két nagy helyzetét értékesíteni tudja. Pontrúgásból is betalálhatott volna a pályaválasztó, de az első félidőben sehogyan sem ment a góllövés. A gyenge színvonalú találkozón kevés esemény volt, de a második játékrészben csak sikerült megszereznie a vezetést Koncz Zsolt csapatának. Pintér Viktor büntetőből volt eredményes, de továbbra is szenvedett mindkét csapat a nagy melegben. A Kecskemétnek mindössze egy helyzete akadt a találkozón, Gerhát Dávid kapuját azonban egyszer sem találták el támadóik. A hazai gárdának illett volna hamarabb lezárni a meccset, jó hír viszont a csapat háza tájáról, hogy a vasárnapi Tiszaföldvár elleni derbi pályaválasztói jogát felcserélték, így Martfűn kerül sor a meccsre 16 órától.

Koncz Zsolt: – Fontos volt, hogy a kupa búcsú után itthon tartsuk a három pontot, az egy góllal megnyert meccsek mindig a legértékesebbek. Örülök, hogy már a második bajnoki találkozónkon maradt érintetlen a hálónk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában