Labdarúgás

2024.08.07. 20:01

Emberelőnyben sem tudott győzni a Karcagi SE

Hiába játszott fél órán keresztül emberelőnyben a Karcagi SE, nem tudta végül feltörni a Kisvárda II. védelmét, így osztoztak a pontokon a csapatok.

Kovács Levente

A második fordulóban mutatkozott be az idei NB III-as bajnokságban a Karcagi SE. Varga Attila együttesére nem várt könnyű feladat, ugyanis a tavalyi kiírás bronzérmese, a Kisvárda második csapatának otthonába látogattak a nagykunságiak.

Football,World,Championship:,Soccer,Player,Runs,To,Kick,The,Ball.
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Kisvárda Master Good II–Karcagi SE 0–0

Kisvárda, Várkerti Stadion, vezette: Vinter Béla (Punyi Gy., Tóth Á.)

Karcag: Ferdinisinec – Györgye (Vogyicska, 67.), Szabó K., Győri, Fábián B. – Sághy, Szűcs K., Nagy Zs. (Girsik, 56.), Szakács (Vona, 89.), Constantinescu (Székely D., 56.), Talpalló. Edző: Varga Attila.

Kiállítva: Szikszai (62.).

Sokáig nem találtak egymáson fogást a csapatok, de a Karcag mutatott bizakodásra okot adó jeleket játékában, gólra viszont nem tudta váltani helyzeteit. A második játékrész elején ráadásul emberelőnybe kerültek a nagykunságiak, amely lehetőséget nyújtott számukra, hogy megszerezzék a hőn áhított győzelmet. A mérkőzés hajrájában már csak Varga Attila együttese futballozott, viszont lehetőségeinél viszont nem tudtak higgadtak maradni a játékosok, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Varga Attila: – Az ilyen és ehhez hasonló mérkőzések azok, amik megmutatják, hogy van potenciál a csapatban. A kiállítás után viszont okosabban kellett volna megoldani a szélességi játékot, ami nem sikerült. Ezeket a meccseket meg kell nyerni és akkor nincs miről beszélni. A Várda az utolsó tizenöt percben nem akart focizni, de mivel nem rúgtunk gólt, így maradt az iksz. Ezt a játékot pedig nem pontozzák, hanem gólra játsszák. A csapat nagyon akart, de tanulnunk kell ebből a találkozóból, mert nem tudtunk higgadtak maradni. Ez egy tanulságos lecke volt most a számunkra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában