Labdarúgás

2024.07.26. 17:30

Két újabb távozó és egy érkező a Tiszaföldvár SE csapatánál

Két újabb játékos távozott az NB III-ba frissen feljutó Tiszaföldvár csapatától, míg egy új igazolást is bejelentettek a tiszazugiak

Kovács Levente

Pápai János és Czakó Krisztián is Mezőtúrra igazolt a Tiszaföldvár SE együttesétől, ahogy azt csapattársuk, Palatinusz Patrik is tette korábban ezen a nyáron.

African,American,Man,Playing,Football,On,The,Stadium,Field.,A
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

A 25 éves Pápai az előző idényben összesen 28 alkalommal lépett pályára a bajnokságban a Tiszaföldvár SE csapatában, ebből tizenhatszor kezdőként. A 20 esztendős Czakó kevesebbszer kapott lehetőséget, mindössze tizenötször szerepelt, ebből kétszer volt a kezdőcsapatban. A szezon végén mindketten bajnoki címet és NB III-as feljutást ünnepelhettek a csapattal.

A távozók mellett egy új érkezője is van a tiszazugiaknak. A 22 éves Lestyán Lionel a Szeged második csapatától igazolt a TiSE együtteséhez. Lestyán az előző szezonban 20 alkalommal szerepelt az NB III-ban, korábban pedig már az NB II-ben is debütálhatott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában