Labdarúgás

2024.05.09. 16:26

Ismét edzőt váltott az FC Kun Madaras

Mindössze két hétig irányította az FC Kun Madaras csapatát id. Rózsa Sándor, aki egészségügyi okok miatt kénytelen volt lemondani, a helyét pedig a fia, ifj. Rózsa Sándor veszi át.

Kovács Levente

Csupán két hete nevezte ki id. Rózsa Sándort vezetőedzőjének a vármegye II.-ben szereplő FC Kun Madaras, azonban a szakember egészségügyi okok miatt kénytelen volt lemondani. 

Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Id. Rózsa mindössze egy meccsen irányította az együttest, akkor is kikaptak a nagykunságiak a Besenyszögtől 7–1-re. A következő mérkőzésre pedig létszámhiány miatt nem utazott el a csapat a Jászapáti elleni bajnokira. Id. Rózsa Sándor helyét a fia, ifj. Rózsa Sándor veszi át a szezon hátralévő részére, aki egyébként játékosa is az együttesnek.

A Kunmadaras jelenleg a nyolcadik helyen áll a vármegye II.-es bajnokságban. A nagykunságiaknak már csak négy mérkőzésük van a szezonban, hazai pályán fogadják az Abádszalókot és a Jászalsószentgyörgyöt, illetve a Túrkeve és a Jászárokszállás vendégei lesznek még.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában