Kosárlabda

2024.01.08. 14:22

Kedden, tv-s közvetítésen sorsolják ki az Olajbányász ellenfelét a Magyar Kupában

Kedden, televíziós közvetítésen sorsolják ki a negyeddöntők párosításait a Magyar Kupában. Eldől, kivel játszik az Olajbányász.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Mint tavaly, úgy idén is televíziós közvetítésen keresztül lesz követhető a hazai kupasorozat negyeddöntőinek sorsolása, így az is, mely csapatot kapja ellenfélnek az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapata.

„Túl vagyunk a Tippmix Férfi NB I A csoport alapszakaszának első felén, így a nyolc résztvevő csapat kiléte már ismert az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupán. A sorsolásra holnap, a 16:30-kor kezdődő Kosárlabda magazin című műsorban kerül sor az M4 Sport csatornáján” – írta kedden, hivatalos közösségi oldalán a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége.

Mint korábban írtuk, a Szolnoki Olaj már korábban biztosította helyét a negyeddöntőben, amelyben az előrébb rangsorolt csapat játszhat pályaválasztóként, míg a final fourt semleges helyszínen rendezik. A Magyar Kupa negyeddöntőjébe a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely, Arconic-Alba Fehérvár, NHSZ-Szolnoki Olajbányász, Egis Körmend, SZTE-Szedeák, Zalakerámia ZTE KK, NKA Universitas Pécs, Debreceni EAC jutott be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában