Labdarúgás

2023.10.15. 20:36

Helytállt, de vereséget szenvedett a Martfű

Sokáig tartotta magát a Martfű az esélyesebb Hódmezővásárhely ellen, azonban Czinkon Szabolcs együttese végül nem tudta nem tudta kihúzni kapott gól nélkül, és vereséget szenvedett.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

NB III. Dél-Keleti csoport

Hódmezővásárhelyi FCMartfűi LSE 20 (00)

Hódmezővásárhely, 300 néző, vezette: Szigetvári Márk (Gergely M., Molnár A.)

Martfű: LADÁNYI KINYIG (Csúri, 75.), MLINÁRCSIK, SZÉKELY D., Kasik Tóth N. Sindel (Szabó T., 72.), Polyák (Pintér V., a szünetben), Asztalos, Reza (Draskóczi, a szünetben) Kriska (Desnica, 61.). Edző: Czinkon Szabolcs.

Gólszerzők: Gréczi (64.), Rabecz (90+5.).

Tíz mérkőzés után bravúrjaiknak is köszönhetően ötven százalékos mérleggel állt a tabellán az újonc Martfű. Hódmezővásárhelyre sem feltartott kezekkel érkezett Czinkon Szabolcs csapata.

Kissé felforgatott együttesét lépett pályára a Martfű, Czinkon Szabolcs edző az eddig kevesebb szerepet kapó játékosoknak is lehetőséget adott ezúttal. Stabil volt azonban a gárda így is, a hazaiak csupán pontrúgásból veszélyeztették Ladányi Patrik kapuját. Esetenként feltolta védekezését a vendég csapat, de a támadóharmadban pontatlanság jellemezte játékukat, így nem alakult ki helyzet az ellenfél kapuja előtt.

A második félidőben egy szerencsétlen góllal szerzett vezetést a Hódmezővásárhely, majd egy büntetőt is hibázott a pályaválasztó Ladányi hárította a tizenegyest  , ami után szerkezetet váltott az újonc és két csatáros játékra állt át. Ez sem hozott azonban eredményt, sőt a hajrában a hazai együttes növelte előnyét.

Czinkon Szabolcs: Megérdemelt hazai győzelem született, a támadójátékunk hatékonyságán mindenképp javítanunk kell a folytatásban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában