Labdarúgás

2023.09.06. 16:30

Októberben kezdődik a Tehetség futsal idénye

A felsőház elérése lesz a jászberényiek célja az idei szezonban.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Tehetség SE idén is a női NB II.-es bajnokság Keleti csoportjában kezdi meg a 2023/2024-es idényt.

– Sokkal keményebb bajnokságra számítunk az előző évhez képest – nyilatkozta lapunknak Csörghe Tamás, a Tehetség SE edzője. – A Gyula már tavaly is kiemelkedett a mezőnyből, de megerősödött idénre az Eger, a Nyírség és az Újfehértó is. Nincs konkrét célkitűzésünk, jó eredménynek könyvelnénk el, ha sikerülne az első négyben végeznünk. 

A berényiektől távozott a csapat egyik meghatározó játékosa, Pintér Petra, aki az Eger együttesét erősíti a továbbiakban. A bajnokságot október 28-án, szombaton az Orosháza otthonában kezdik a jászságiak, az első hazai mérkőzésüket november 11-én játsszák a jászságiak a Salgótarján ellen.

A Tehetség sorsolása:

1. forduló: OMTK–Tehetség, 2. forduló: Tehetség–Salgótarján, 3. forduló: Tehetség–Gyula, 4. forduló: Eger–Tehetség, 5. forduló: Tehetség–Újfehértó, 6. forduló: Nyírség FC–Tehetség, 7. forduló: Tehetség–Levelek, 8. forduló: Tehetség SE–OMTK, 9. forduló: Salgótarján–Tehetség, 10. forduló: Gyula–Tehetség, 11. forduló: Tehetség SE–Eger, 12. forduló: Újfehértó–Tehetség, 13. forduló: Tehetség–Nyírség FC, 14. forduló: Levelek–Tehetség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában