Rendezvény

2024.09.06. 14:30

Elvarázsolt éjszakai játszótér teremt különleges hangulatot a pusztamonostori falunapon

Idén újra összejön a település apraja-nagyja, hogy együtt szórakozzon. Főzőverseny, hétpróba ügyességi verseny, helyi fellépők műsora és gyermekprogram is színesíti szeptember 7-én a falunapot Pusztamonostoron. Sztárvendég is érkezik.

Illés Anita

Falunap lesz szeptember 7-én, szombaton Pusztamonostoron a Balázsovich Oszkár Közösségi Színtér kertjében. 

falunap, Oláh Gergő
Sztárvendéget is hívtak a falunapra. Az esti buliban Oláh Gergő énekel a közönségnek
Fotó: Korosa Titanilla / Forrás: Illusztráció / MW archív

Nagy bulit ígérnek: Oláh Gergő lesz a falunap sztárfellépője 

A program 10 órakor lecsófőző versennyel kezdődik, majd Jó ebédhez szól a nóta és Puszta heted 7 próba várja az érdeklődőket. 16 órakor a köszöntő után a helyi óvodások és iskolások lépnek színpadra. Az ünnepségen átadják a község legrangosabb kitüntetését, a Pusztamonostorért Díjat. A nap folyamán kézműves agyagozás, kiállítás, arcfestés, csillámtetoválás, pónilovaglás, veterán kiállítás és öregfiúk futball mérkőzés is színesíti a programot. 11 órától 14 óráig egészséges életmód tanácsadást tartanak a Jászberényi Egészségfejlesztési Iroda munkatársai. 20 órától az elvarázsolt éjszakai játszótér hívogatja a kicsiket és a nagyokat. Sztárvendéget is hívtak a szervezők, 20.30 órakor Oláh Gergő lép fel, majd hajnalig tartó buli szórakoztatja a kikapcsolódni vágyókat.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!