Buliparádé

3 órája

Alattyáni falunap: Oláh Gergő visszamondta fellépést, de jön helyette Herceg

Oláh Gergő, a rendezvény egyik sztárfellépője azonban a napokban visszamondta a fellépést. Huszár Arnold polgármester közösségi oldalán szavazást indított arról, hogy a javasolt két előadó közül a lakosok kit hívnának meg a buliba. Végül összeállt az alattyáni falunap programja.

Illés Anita

Szeptember 28-án rendezik meg Alattyánon a falunapot a sportpályán. - A 2024-es falunap egyik sztárfellépője, Oláh Gergő visszamondta a fellépést – írta közösségi oldalán Huszár Arnold. A polgármester a lakosok véleményét kérte, hogy Essemm és Herceg közül kit látnának szívesebben a rendezvényen. A szavazás augusztus 22-ig tartott. A helyiek 67 százaléka Hercegre voksolt. Ezzel eldőlt, hogy az ország egyik legnépszerűbb latin-pop előadóját hívják meg a falunapra. 

falunap
Herceg lesz az idei alattyáni falunap egyik sztárfellépője
Fotó: Gettyimages.com / Forrás:  Illusztráció

Komáromi Pisti, Szandi és Herceg koncertje színesíti az alattyáni falunapot

A programkavalkád szeptember 28-án, szombaton reggel 8 órakor főzőversennyel, sütiversennyel és pálinkamustrával kezdődik. Sok más mellett egészségmegőrző programok, vidámpark, kirakodó vásár és légvár is színesíti a programot. A falunapi ebédet követően 13 órakor lesz az ünnepélyes megnyitó, majd 13.30-kor az Idősek Klubja lelkes tagjai zenés műsorral kedveskednek a közönségnek. 14 órától az Óperenciás együttes zenél, utána pedig a helyi fellépők szórakoztatnak. Az eredményhirdetést 15.30-kor a Jánoshidai Férfikórus műsora követi. 16 órakor Bagi Zoltán és Czérna Kornéla retro zenés előadással lépnek színpadra, 17 órakor Komáromi Pisti, 18 órakor Szandi, 19 órától pedig Herceg ad koncertet. A rendezvényt disco zárja. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!