Feltörekvő zenekarok

2024.08.05. 16:30

Tiétek a tér: fiatal zenészek kaptak lehetőséget Tiszaföldváron

Ismét tehetséges, fiatal zenészek és előadók vették birtokba Tiszaföldvár főterét. Immár harmadik alkalommal rendezték meg a Tiétek a tér koncertsorozatot a tiszazugi városban, a hangulat idén is fergetegesnek bizonyult.

Pakainé Pusztai Nóra

A művelődési ház fiatal munkatársainak ötlete volt három évvel ezelőtt, hogy meghirdették a Tiétek a tér koncertsorozatot. A rendezvénnyel feltörekvő zenekaroknak, előadóknak adnak lehetőséget a bemutatkozásra, hogy kipróbálhassák magukat színpadon profi körülmények között. 

Tiétek a tér
A Tiétek a tér rendezvény színpadán helyi és környékbeli zenekarok léptek fel
Forrás: Tiszaföldvár Városi Művelődési Ház

Dobróka András, a Tiszaföldvár Városi Művelődési Ház vezetője elmondta, ettől az évtől fiatal képzőművészeknek kiállítást is tartottak, jövőre ezt is tovább bővítenék.

A Tiétek a tér színpadát különleges produkciók lepték el

A koncertek sorában az első nap a rappé, míg a második napon a poppé és rocké volt a főszerep. Tiszaföldvárrról, Kecskemétről, Abonyból, Martfűről is érkeztek zenészek, színvonalas produkciókat állítottak színpadra. A helyi Lucifer és a Tajpán együttes hatalmas bulit csinált, nekik már elég nagy rajongótáboruk van.

– Építkezünk a tapasztalatokból, a jövőben szűrjük majd a jelentkezőket – emelte ki. A fő cél, hogy fiatalok lehetőséghez jussanak, viszont megmarad.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!