Tájékoztatás

2024.08.15. 19:30

Építik a Szent István-napi színpadot, csütörtöktől útlezárások lesznek Szolnokon

Csütörtökön napközben elkezdték felépíteni a szolnoki Tisza parkban a Szent István-napi ünnepségsorozat színpadát, ahol augusztus 17-től 20-adika éjszakáig számos látványos, izgalmas és szórakoztató programmal várják a nagyérdeműt.

Mészáros Géza

A többnapos rendezvénysorozat miatt viszont a Sóház útnak a Magyar út–Szegedi Kis István köz–Szigligeti utca, továbbá a Táncsics Mihály utca Sóház utca felé vezető, illetve a Szegedi Kis István köz útszakaszait augusztus 15-től 22-ig lezárják.

Szent István-nap Szolnokon
Javában építik az augusztus 17-től 20-ig tartó ünnepi sorozat színpadát a Tisza parkban, melynek környékét csütörtöktől elzárták a forgalom elől
Fotó: Mészáros Géza

Ezen túlmenően augusztus 20-án a Tisza-híd (20.55-től) teljes szélességében, a Tisza folyó teljes partszakasza a tiszaligeti oldalon (18 órától), a Tisza-híd gyalogjárdája (17.30-tól), a Nemes Gerzson sétány a sportcsarnok és a laborépület közötti szakasza (12 órától) és a Tiszavirág-híd 21.30-i, 22.00-ig lezárásra kerül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!