Filmvetítés

2024.08.11. 13:00

Nagy sikert aratott a Kapitány-Kertmozi, a szervezők folytatást ígérnek

A szabadtéri mozi nosztalgikus élménye sokakat a Kapitány kertbe csábított pénteken este. Jászberényben is beindult a kertmozi szezon. Augusztus 18-án újabb vetítésre várják a filmimádókat.

Illés Anita

A Kapitány kertben tartott nyáresti közösségi programon különleges élményben részesülhettek a résztvevők. Naplemente után kezdődött meg a kertmozi vetítése. Pokrócon heverve, a csillagos ég alatt a Nagypapa hadművelet című amerikai vígjátékot láthatta a közönség. 

kertmozi
Sokakat vonzott a szabadtéri mozi élménye Jászberényben. A kertmozi augusztusban újabb vígjátékkal várja az érdeklődőket
Fotó: Mozi Jászberényben Facebook oldal

Ingyenes vetítéssel várja a filmimádókat a kertmozi 

A nagy sikerre való tekintettel a Jászkerület Nonprofit Kft. újabb kertmozi vetítést hirdetett. Augusztus 18-án este, 20.30 óra körül a Vegyél el című amerikai romantikus, zenés filmvígjátékkal várják a kikapcsolódni vágyókat. Felhívják a figyelmet, hogy a rendezvény ingyenes, de a plédet és a piknikkosarat senki ne hagyja otthon. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!