Programajánló

2024.07.11. 18:00

Már pénteken is programözön vár minket a Jászkunságban

Tiszafüredi Halasnapok, Cserke Vitéz Napok, Városházi Est – és ez csak a töredéke azoknak a rendezvényeknek, melyek hétvégén zajlanak a vármegyében. A programok között mindenki megtalálhatja a magának tetszőt.

Molnár-Révész Erika

Számos fellépő, koncertek, felvonulás, halételek garmada, Kutyás Strand Fesztivál, kirakodóvásár, vidámpark – egy ez csak a Tiszafüredi Halasnapok kínálata a hétvégi programok között. 

Programok halasnap
A Tiszafüredi Halasnapok is szerepel hétvégi programok között, a többnapos rendezvényen számos fellépő, kirakodóvásár, vidámpark szórakoztatja a látogatókat a finom halételek mellett.
Fotó: Nagy Balázs

Pénteki programok

NAGYKÖRŰ A Nagykörűi Galériában 16 órától Vidovits Iván képzőművész Dívák forradalma című kiállításának megnyitójára kerül sor. A tárlat augusztus 20-ig tekinthető meg előzetes bejelentkezéssel. 

RÁKÓCZIFALVA A Varsány Közösségi Házban délután 16 és 18.30 között Spanyol délutánt tartanak. A programok között rajzfilm, mesés kvíz, és kézműves sarok is szerepel. Emellett spanyol ízek kóstolója is várja a résztvevőket.

TISZAFÖLDVÁR Folytatódnak a szerdán kezdődő XXX. Griff Nemzetközi Motoros Találkozó programjai a strandon, 15 órától vízi vetélkedőkkel a medencék mellett. 18 órakor a Mudfield, 20 órától a Lord, 22-től a Road, éjféltől a Helldriver ad koncertet. 

SZOLNOK 18 órakor a Városházi Est programsorozat részeként a polgármesteri hivatal dísztermében Szalay Ferenc polgármester köszöntője után megnyílik a Szolnoki Művésztelep kiállítása. 19 órától színpadi produkciók kezdődnek a városháza udvarán, közben vezetett épületbejáráson is részt lehet venni. A programok éjfélig tartanak. 

A TISZApART Mozinál a Múzsák terén 20.30-tól a The Hedgehogs ad koncertet. 

CSERKESZŐLŐ Ezen a napon kezdődnek a Cserke Vitéz Napok programjai a Fürdő utcában. A programok 17.20-től színpadi produkciókkal kezdődnek, egyebek mellett 18.40-kor  Dupla Kávé, 21 órakor a Magna Cum Laude, 23-tól a Newik lép fel, 00.30-tól DJ Páz zenél. 

TISZAFÜRED Folytatódnak a csütörtökön elkezdődő Tiszafüredi Halasnapok programjai. A Halastéren vidámpark, a Kastély úton és a Kikötő körúton kirakodóvásár várja egész nap a látogatókat. 17 órától indul a felvonulás a Fapuma Street Food-tól. 19 órától indul a Tisza-tó Fesztivál a felvonulók bemutatásával, majd kezdődnek a nagyszínpadi produkciók. 20 órakor Rácz Gergő, 21.40-kor a Halott Pénz, 23 órakor Tomy Montana lép fel. Éjféltől DJ-k zenélnek, 02 órakor Lotfi Begi lép fel, 03-tól Berry Pappa&Andreas Meck lép fel. A Party Sátorban 21 órától indulnak a programok. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!