Apád füle

2024.07.17. 13:30

Sztárszínészekkel érkezett az Orfeum humorral fűszerezett előadása Jászberénybe

Július 15-én, hétfőn este folytatódott a nyári színházi előadás-sorozat Jászberényben. Ezúttal az Orfeum Pesti Mulató sikerprodukciója, az Apád füle című zenés komédia szórakoztatta a közönséget.

Illés Anita

Nagy népszerűségnek örvend a június elején indult nyári színházi előadás-sorozat Jászberényben. Július 15-én, hétfőn este az Orfeum Pesti Mulató sztárszereposztással mutatta be az Apád füle című zenés komédiát két felvonásban a Székely Mihály Szabadtéri Színpadon. 

orfeum
Nagy sikert aratott az Orfeum zenés komédiája Jászberényben. Az Apád füle főszereplői Fenyő Iván, Adorjáni Bálin, Nagy Sándor és Elek Ferenc az apaság titkaiba nyújtottak bepillantást
Fotó: Pesti József

Az Orfeum sztárszínészei két órán át szórakoztatták a jászberényi közönséget

A szereplők: Nagy Sándor, Fenyő Iván, Elek Ferenc és Adorjáni Bálint az apaság rejtelmeibe avatták be a nagyérdeműt. Négy jó barát történetét mesélték el. Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel, Gábor a menő ügyvéd kemény, határozott elvekkel, Misi a négy gyermekét szerény, de boldog körülmények között nevelő apuka és a megállapodni képtelen Tomi.

Ők négyen Zoli lakásán gyűltek össze, hogy vigyázzanak a gyerekekre, amíg a feleségek színházban vannak. Gábor tanácsára azonban bébiszittert hívtak, hogy néhány órára ők is ki tudjanak szabadulni. De ezt a tervet felülírta az életimádó, szingli Tomi bejelentése, miszerint főnökének a lánya tőle vár gyereket. Zoli, Gábor és Misi igyekeztek lelket önteni barátjukba és beavatni őt az apaság rejtelmeibe, természetesen mindezt rengeteg humorral fűszerezve.

Július 28-án a Pesti Művész Színház előadásában az „Egy csók és más semmi” című zenés vígjátékkal folytatódik a nyári színház. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!