Szakkör

2024.07.25. 13:00

Gyöngyből és papírból készült alkotásokból nyílt kiállítás Jászboldogházán

A kistelepülés is bekapcsolódott a Nemzeti Művelődési Intézet által meghirdetett A Szakkör programba. Ennek keretében kézműves csoportok alakultak, melynek lelkes, ügyes kezű alkotói nemrég közös kiállításon mutatkoztak be.

Illés Anita

Jászboldogházán is nagy sikere van a Nemzeti Művelődési Intézet 2021-ben indult A Szakkör elnevezésű programjának, melyet az önkormányzat is támogat. A közösségek kiállítást szerveztek, hogy a nagyközönség is megismerje tevékenységüket. 

kiállítás
Augusztus 11-ig látható a szakkörök munkáiból nyílt kiállítás a polgármesteri hivatalban Jászboldogházán
Fotó: Pesti József

Kreatív újrahasznosítás: papírból fonott kosárkák, díszdobozok is sorakoznak a kiállításon

A településen ebben az évben a kötés gyönggyel és a papírfonás szakkörökön fejleszthették képességeiket az érdeklődők. Az alkotóközösségek munkáiból nemrég kiállítás nyílt a polgármesteri hivatal házasságkötő termében. A tárlatot Koczáné dr. Fehérváry Mária polgármester nyitotta meg, a szakkörök tevékenységét pedig Szemes-Csecselics Hajnalka szakkörvezető mutatta be. A szebbnél szebb kézmunkákat augusztus 11-ig lehet megtekinteni a polgármesteri hivatalban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!