Jánoshida

2024.07.01. 18:30

Hidi-Napok: kabaré műsor, színielőadások és díjátadó gála is színesítette a programsorozatot

A hagyományoknak megfelelően idén is a búcsúhoz kapcsolódva rendezték meg a falunapi programsorozatot. A Hidi-Napok keretében adták át a helyi kitüntetéseket.

Illés Anita

Teltházas színielőadások, Kabaré Csütörtök, helyi óvodások és iskolások vidám műsora, gyermekprogramok, koncertek színesítették idén a búcsúhoz kapcsolódó Hidi-Napokat. 

Hidi-Napok
A Jánoshidai Kabaré Csoport humorral fűszerezte a Hidi-Napokat. 
Fotó: Pesti József

A Hidi-Napok egyik fénypontja a díjátadó gála volt

Már hagyomány, hogy az önkormányzat a falunap keretében adja át a helyi kitüntetéseket azon személyeknek vagy közösségeknek, akik a település közösségi életének fejlesztése terén, a lakosságért kiemelkedően tevékenykedtek és ezzel hozzájárultak a község szellemi, erkölcsi és anyagi értékeinek gyarapításához, hírnevének öregbítéséhez. Ebben az évben díszpolgári címet adományoztak Sárady Eleknek, aki egyedi harang adományával támogatta a települést. A Jánoshidai Civil Díjat Vargáné Tóth Ilona érdemelte ki a helyi civil életben végzett kiemelkedő tevékenységéért. Az Év Embere kitüntető díjat Béresné Szénási Ildikó kapta az időgondozás és a szociális területen végzett kimagasló tevékenységéért, illetve az Idősbarát Önkormányzat 2023. évi országos elismerő cím elnyerésében végzett munkájáért. Jánoshida Községért Életműdíjjal ismerték el Drávuczné Répási Ilona munkáját, aki a helyi oktatásban, közösségi életben és a közügyekben végzett tevékenységével hozzájárult a település fejlődéséhez, értékeinek gyarapításához. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!