Fesztivál

2024.07.21. 15:00

East Fest: világszínvonalú produkciót láthattunk Mezőtúron

A közönség jól érezte magát a 2024-es East Festen, és a Mezőtúron fellépett világsztár, Steve Aoki is kitett magáért: két órán át nyomatta a bulit.

Rózsa Róbert

Sikeres rendezvényen van túl a 2024-es East Fest – összegzett hírportálunknak vasárnap a rendezvény főszervezője. Soós Péter elmondta, idén nagyot léptek előre, mert Mezőtúrra tudtak hozni egy A kategóriás sztárt, Steve Aokit.

East Fest, fesztivál, Steve Aoki, Mezőtúr
Steve Aoki két óra hosszan zenélt a 2024-es East Festen. Mezőtúron is repült a torta
Fotó: Nagy Balázs

– Világszínvonalú produkciót láthattunk, egészen szép számú közönség előtt. Ez egy jó dolog, örülünk, hogy meg tudtuk szervezni – fogalmazott Soós Péter, hozzátéve, a fesztivál pontos nézőszáma egyelőre nem ismert.

– Azt látjuk, hogy az érdeklődés a hétvégére összpontosul. Rengeteget tanultunk a nemzetközi előadók kezeléséből, de mivel már sok éve csináljuk, papírforma szerint meg tudtuk csinálni – mondta el az idei tapasztalatokról a főszervező.

Kiemelte azt is, hogy megvolt az összhang a közönség és a fellépők között. A világsztár DJ, Steve Aoki is dicsérte a szervezést, és jól is érezte magát Mezőtúron, amit jelez az is, hogy eredetileg 90 perces koncertet terveztek vele, de végül két óra hosszat zenélt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!