Daban Horz Fesztivál

2024.07.15. 17:35

Vérpezsdítő balkáni hangulatot varázsolt Boban Markovic és zenekara Jászberényben - videóval, galériával

A Daban Horz Fesztivál világzenei napján, szombaton szédületes örömzene tombolt a JP Aréna színpadán. A fergeteges bulisorozatot egy igazi világsztár, Boban Markovic és zenekara koronázta meg.

Illés Anita

A Jász Fesztivál Művek Egyesület szervezésében július 11. és 13. között rendezték meg az első Daban Horz Fesztivált Jászberényben. A JP Aréna színpadain egymást követték a legjobb hazai DJ-k, népszerű énekesek és együttesek. Szombaton, a világzenei éjszakán a rezesek koronázatlan királya, Boban Markovic és zenekara lépett színpadra. 

Boban Markovic
Fergeteges bulit csapott Boban Markovic és zenekara Jászberényben. 
Fotó: Pesti József

Boban Markovic szórakoztatta a nagyérdeműt a Daban Horz Fesztivál világzenei estjén

A világhírű szerb trombitaművész magyarul is Jó estét! kívánt a közönségnek, akik ezt hatalmas ovációval fogadták. A formáció már a koncert elején, pörgősebb dalokkal alapozta meg a remek hangulatot, mely csak fokozódott, táncra perdítve a nagyérdeműt. Önfeledt balkáni örömzene tombolt az arénában. Az est csúcspontján az Emir Kusturica filmekből jól ismert dalok, például az Bubamara és az Ederlezi is felcsendültek. A rajongók a koncert végén visszatapsolták a derűt, életszeretetet hirdető muzsikusokat, s természetesen a ráadás sem maradt el. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!