Zenélő Magyarország

2024.06.30. 12:30

Szabadtéri koncertre várják a klasszikus zene kedvelőit Jászapátin

A Zenélő Magyarország programsorozat keretében június 30-án, vasárnap 19 órakor a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának művészei adnak szabadtéri kamarakoncertet Jászapátin. Különleges zenei élmény várja az érdeklődőket a Pájer Antal Művelődési Ház mögötti füves területen.

Illés Anita

Idén 16 városba, köztük Jászapátira látogat a hagyományos Zenélő Magyarország Programsorozat. A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara immár ötödik alkalommal viszi házhoz a legszebb klasszikus és filmzenei dallamokat – tájékoztatott közösségi oldalán a jászapáti Városi Könyvtár és Művelődési Központ. 

Crowd,At,Concert,And,Blurred,Stage,Lights
Ingyenes szabadtéri koncertre várják a klasszikus zene rajongóit Jászapátin
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Házhoz megy a zene, hangulatosnak ígérkezik a kamarakoncert

Az ingyenes szabadtéri kamarakoncerteket június utolsó hétvégéjén élvezhetik az érdeklődők országszerte. Jászapátin a vonós kamarazenei formáció lép fel június 30-án, vasárnap 19 órakor a Pájer Antal Művelődési Ház mögötti füves területen. A koncerten többek között Mozart és Boccherini művei mellett Bach és Vivaldi remekei is felcsendülnek majd. 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!