Korszerűsítés

3 órája

Nagy porral és zajjal járó munkálatok kezdődtek, lift épül a jászfényszarui művelődési házban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár korszerűsítése. A napokban ugyanis elkezdődött a lift kialakítása, mely a látogatók könnyebb, akadálymentes közlekedését segíti majd az épületben.

Illés Anita

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több ütemben újul meg a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár épülete Jászfényszarun. A tervezést követően újabb fontos beruházás megvalósítása zajlik, liftet építenek a kultúra otthonában.  

lift
A napokban kezdődött el a lift kialakítása a jászfényszarui Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtárban 
Fotó: Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár Jászfényszaru Facebook oldala

Lift segíti majd az akadálymentes közlekedést a művelődési házban 

Tavaly befejeződött a lapostető víz- és hőszigetelése. A napokban pedig elkezdődött a lift kivitelezése. Az építési munkálatokról az intézmény közösségi oldalán fényképeket is megosztottak. Azt írták, hogy a munkálatoktól függetlenül igyekeznek minden szolgáltatást, programot megtartani a művelődési házban. Folyamatban van a fűtés korszerűsítésének előkészítése, valamint felújítják majd a nagyterem parkettáját és a külső homlokzatot is. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában