Ötleteket várnak

2 órája

Új arculatot kaphat az Adunál található körforgalom Jászberényben

Közös ötletelésre hívta a jászberényieket az önkormányzat. Szeptember végéig várják a javaslatokat, hogy mi kerüljön a városképet is meghatározó körforgalom közepére.

Illés Anita

A Jászteleki út és a Jákóhalmi út találkozásánál épült meg első körforgalom Jászberényben, amelynek belső részére az önkormányzat valamilyen különleges tárgyat vagy alkotást szeretne elhelyezni. 

körforgalom
A lakosok is javaslatokat tehetnek arra, hogy milyen alkotás kerüljön a Jászteleki út és a Jákóhalmi úti találkozásánál épült körforgalom közepére
Fotó: Pesti József

Új arculatot kaphat a körforgalom 

Ez lehet Jászberényre jellemző, a városhoz kapcsolódó alkotás, de lehet akár független is – olvasható a város honlapján közzétett felhívásban. Az ötletelésbe, tervezésbe a lakosok is bekapcsolódhatnak, segítve az önkormányzat munkáját. A javaslatadás formája kötetlen, lehet szöveges, rajzos vagy bármi egyéb megjelenítés. A javaslatokat szeptember 30-ig lehet elküldeni Alvári Csaba főépítésznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában