Lebukott

3 órája

Épp ocsmány felvételeit sokszorosította volna a zagyvarékasi pedofil, amikor váratlan dolog történt

Kisgyerekekről készült felvételeket rejtegetett telefonján egy férfi. Épp átküldte volna azokat, ám egy dologról megfeledkezett a zagyvarékasi pedofil. Egész életére szóló büntetést is kaphat.

Rózsa Róbert

Letiltva. Ennyit látott csak képernyőjén e-mail-fiókjából a zagyvarékasi pedofil 2022. augusztus 26-án. Elektronikus levelezését ugyanis épp arra akarta használni, hogy az általa megkaparintott perverz fotókat átküldje magának.

zagyvarékasi pedofil, gyerekpornó, telefon, e-mail, ügyészség
Levelezőrendszerének biztonsági algoritmusa buktatta le a zagyvarékasi pedofilt
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Lebukott a zagyvarékasi pedofil

Egy dologról azonban megfeledkezett. Méghozzá a levelezőrendszert működtető biztonsági algoritmusról, amely azonnal jelzett. Ennek nyomán pedig nem csupán e-mail-fiókját bukta el a 23 éves zagyvarékasi férfi.

Amint ugyanis a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség tájékoztatott, azon a napon összesen húsz felvételt próbált átküldeni saját magának. A felvételeken pedig 12 év alatti gyermekekekről készített pornó volt.

Az ügyészség szerint a férfi telefonján őrizgette a gyerekpornó-felvételeket. Vele szemben most a Szolnoki Járási Ügyészség emelt vádat.

Egész életére szóló eltiltást is kaphat

Megtudtuk, az ügyészség vádiratában a büntetlen férfival szemben három és fél év börtönbüntetést, négy év közügyek gyakorlásától való eltiltást indítványozott. Ezt is arra az esetre, ha a vádlott az előkészítő ülésen a bűncselekmény elkövetését beismeri.

Végleg eltiltanák továbbá minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek során 18 év alatti személyekkel foglalkozna. Indítványozta az ügyészség azt is, hogy a bíróság állapítsa meg: a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság dönt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában