Szerteszét repültek az alkatrészek

2 órája

Gyerekek várakoztak a közeli megállóban, amikor traktornak ütközött egy vonat Bagimajornál

Traktornak ütközött a vonat csütörtök reggel Kengyel-Bagimajornál. A helyszínelés idején fennakadásokra kell számítani. Martfű és Tiszatenyő között szünetel a forgalom. Úgy tudjuk, a baleset közelében gyerekek várakoztak egy megállóban, egy szemtanú pedig a traktorról szerteszét repülő apró alkatrészdarabokat is látta.

Rimóczi Ágnes

Traktornak ütközött a vonat csütörtökön reggel Kengyel-Bagimajornál. Ahogy arról a MÁVINFORM hírt adott: a Szentesről Szolnokra tartó, Martfűről 7:31-kor továbbindult vonattal ütközött egy mezőgazdasági vontató a Bagimajornál lévő, andráskereszttel jelzett átjáróban.

traktornak ütközött a vonat
Traktornak ütközött a vonat Bagimajornál
Fotó: Donka Ferenc / Forrás: MW archív / Illusztráció

– A vonaton senki sem sérült meg – közölték az illetékesek nyolc óra körül. Mint megtudtuk: a helyszínelés ideje alatt – várhatóan 10-11 óráig – Martfű és Tiszatenyő között szünetel a forgalom.

– A közlekedés átszervezése folyamatban van. A Szolnok-Szentes vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani – tájékoztattak.

Egy későbbi frissítésből az derül ki, hogy a Szolnok-Szentes vonalon a vonatok csak Szolnok és Tiszatenyő, valamint Martfű és Szentes között közlekednek. Szolnok és Martfű között a 4620-as és 4621-es számú menetrendszerinti Volánbusz járaton elfogadják a vasúti jegyeket és bérleteket. A Szentesről 7:35-kor elindult vonat (7207) utasai a Martfű vasútállomás nevű buszmegállóból 8:39-kor induló Volánbusz-járattal (4620) tudtak utazni Szolnokig, az érvényes vasúti jegyeket is elfogadták a buszon.

Egy szemtanú látta, hogy a traktornak ütközött a vonat

A baleset, mely végül nem járt személyi sérüléssel egyébként, egy szemtanú szerint mégiscsak ijesztő volt. Ahogy azt egyik olvasónk elmondta: ahogy a vontató elejének ütközött a vonat, a mezőgazdasági járműről darabok pattantak le, amelyek szerteszét szóródtak a közelben. 

– A megállóban gyerekek, fiatalok várták a vonatot, őket szerencsére nem találta el semmi, így az ijedtségen kívül nem lett bajuk – tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában