Tovább vállalja az ügyet

8 órája

Felkavaró bejelentést tett az ügyvéd: elhunyt a forró kisbuszban életét vesztő kislány édesapja

Elhunyt a felforrósodott kisbuszban felejtett négyéves kislány fiatal édesapja is. A hírt a tomajmonostorai buszos tragédia tárgyalásán jelentette be az ügyvéd.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Szívszorító bejelentést tett kedden a Szolnoki Törvényszéken a tomajmonostorai kisbuszos gyermektragédia kapcsán zajló büntetőügy jogerős ítélethirdetése előtt a sértett család ügyvédje. A védő dr. Víghné dr. Tigyi Anikó bírónőnek jelezte, hogy megbízója, a felforrósodott buszban 2022 nyarán hagyott négy esztendős kislány fiatal édesapja a közelmúltban elhunyt, a temetése pedig egy nappal korábban, hétfőn volt.

Az ügyvéd a bejelentéséhez hozzátette, hogy noha a megbízó már nem él, a megbízását azonban tovább vállalja. Tette mindezt az ítélethirdetéskor a tárgyalóteremben gyászfekete ruhába öltözött özvegy és az elhunyt nagymamája jelenlétében.

Mint ahogy a tegnapi nap folyamán megírtuk jogerős ítéletet hirdettek az ügyben, amikor két évvel ezelőtt egy négyéves kislány életét vesztette egy túlforrósodott kisbuszban Tomajmonostorán. A buszvezető sofőr felfüggesztett fogházbüntetés kapott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában