Elképesztő képsorok

2 órája

Videóra vették, ahogy rokkantkocsival hajtott a száguldó autók közé egy férfi az M4-esen – videóval

Dudálás és hitetlenkedés: megütköztek az autósok az M4-esen guruló rokkantkocsis férfi láttán. Magát és másokat is nagy veszélynek tette ki.

Rózsa Róbert

Az autók lassan, nagy ívben kerülik azt a kerekesszékes férfit, aki gyorsforgalmi útra hajtott fel: az utazók tövig nyomják a dudát az M4-esen guruló rokkantkocsis láttán – ez látható azon a felvételen, amelyet a minap egy kamion fedélzeti kamerája rögzített.

M4-esen guruló rokkantkocsi, kerekesszék, idős, út, autó, kamion, M4
Az M4-esen guruló rokkantkocsis nyugdíjast kerülgették autósok és kamionosok
Fotó: TV2 Tények / Forrás: Képernyőfotó

Autók, kamionok között, az M4-esen guruló rokkantkocsis okozott riadalmat

Az esetről szerdán számolt be a TV2 Tények. A csatornának az ügyben nyilatkozó vezetéstechnikai szakoktató szerint az idős férfi teljesen szabálytalanul közlekedett, nem hajthatott volna fel az autóútra, emellett magát és másokat is veszélyeztette.

Köves Szilárd a Tényeknek azt mondta, az autósok ilyen esetben nem tehetnek mást, mint hogy kikerülik és továbbmennek. A szakember szerint a legnagyobb veszélyt az „iszonyú sebességkülönbség” okozza, hiszen a sztrádán hajtók nem számíthatnak ilyen járműre. Épp ezért helyesen is jártak el, hogy dudáltak. Hiszen valós balesetveszély állt fenn, egyúttal figyelmeztetni is tudták az idős embert, hogy rossz helyen halad.

Döbbenetes képsorok az M4-esen

Nem ez az első hajmeresztő eset az M4-esen. Mint arról a Szoljon.hu korábban beszámolt, óriási riadalmat okozott még tavaly egy 70 éves férfi, aki az M4-esen Szolnok és Budapest között forgalommal szemben hajtott 110 kilométeres sebességgel.

Szintén tavaly Tiszapüspökinél pedig egy traktor gurult be a gyorsforgalmira, és tett meg azon 12 kilométert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában