Milliós értékben loptak

3 órája

Kifosztottak egy szerelőműhelyt Jászapátin, kiderült, az elkövetők tettek már ilyet

Halmozta a bűnt két jászapáti fiatal. Egy családi házba törtek be, majd egy kifosztottak egy szerelőműhelyt. Hiába szedtek össze a nagy értékű holmit, nem érte meg, mert a rendőrök lefülelték őket. Őrizetbe vették őket.

Rimóczi Ágnes

A jászsági rendőrök két jászapáti fiatalt vettek őrizetbe, akik októberben két betörést is elkövettek a településen. Kifosztottak egy szerelőműhelyt is.

Man,,Police,And,Handcuffs,On,Criminal,For,Arrest,,Crime,Or
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Október elején egy családi házba és egy szerelőműhelybe is betörtek Jászapátin. Kerékpárokat, berendezési tárgyakat és szerszámokat, a műhelyből szintén különböző szerszámokat és járműalkatrészeket loptak el, több mint másfél millió forint értékben – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

András Hunor Lehel sajtóreferenstől megtudtuk: a rendőrök szemléztek, adatot gyűjtöttek, több tanút is kihallgattak, végül október 7-én elfogták a bűncselekmények elkövetőit.

– A 21 éves jászapáti férfit és szintén helyi fiatalkorú társát, kétrendbeli lopás bűntett gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és letartóztatásukat kezdeményezik – közölte a sajtóreferens, hozzátéve: mindkettejük ellen zajlik már hasonló bűncselekmények miatt eljárás a Jászberényi Rendőrkapitányságon.

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában