Lopott autó

1 órája

Négyet ütöttek egy csapásra a karcagi rendőrök

A Hetet egy csapásra című magyar népmeséről talán már mindenki hallott. A forgatókönyv a karcagi rendőröknél is hasonló volt, bár mindössze egy igazoltatást végeztek a minap, a végeredmény: négy bűncselekmény gyanúja.

Pakainé Pusztai Nóra

A karcagi rendőrök csütörtökön egy járművet állítottak meg, a kocsiban a sofőrön kívül egy nő és egy férfi utazott. Hamar kiderült, hogy a rendszám nem is az autóhoz tartozik.

karcagi rendőrök
A karcagi rendőrök lopott autóban buktattak le egy bandát, akik a gyanú szerint kábítószert is fogyasztottak
Fotó: Gazdag Mihály / Forrás: MW archív

– A kocsi férfi utasánál egy pipát találtak, benne kábítószergyanús anyaggal – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínre ért az autó tulajdonosa, aki alig néhány perccel azelőtt vette észre, hogy eltűnt a kocsija, valamint a másik járművéről a hatósági jelzés is. Az ügyet a kapitányságon tisztázták, a férfiak vizeletmintát is adtak.

A karcagi rendőrök négy bűncselekményre derítettek fényt

– A 39 éves helyi sofőrt végül jármű önkényes elvétele és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettek gyanúja miatt hallgatták ki. Tőle és a 36 éves, szintén helyi férfitól vizeletmintát is vettek, melyeket a pipával és a gyanús anyaggal együtt szakértőnek küldtek – foglalták össze.

Kábítószer birtoklása, illetve járművezetés bódult állapotban vétség gyanúja miatt is eljárás indult ellenük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában