Sok helyre benéztek

2 órája

Csomaggal a kézben jelentek meg a jászkunsági rendőrök a vármegye számos településén

Érdekes ajánlattal és egy-egy csomaggal bukkantak fel a jászkunsági rendőrök a vármegye településein.

Rózsa Róbert

A vármegye nyolc településén, összesen 12 helyszínen várták a rendőrök a határvadászképzésre jelentkezőket ezen a héten – tájékoztatták hírportálunkat a jászkunsági rendőrök.

jászkunsági rendőrök, toborzás, rendőr, határvadász
Vármegyeszerte várják a jászkunsági rendőrök a határvadászképzésre jelentkezőket
Fotó: police.hu

Mint a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közölte, munkatársaik vármegyeszerte adtak tájékoztatást a toborzópontoknál megjelenteknek a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

Hozzátették, a mezőtúri rendőrök az Ősz-Ülő rendezvényen iskolaőröket is toboroztak, valamint bűnmegelőzési program keretében előkészültek az állatok világnapjára is.

Mint írták, valamennyi helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adtak. Utóbbi a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a police.hu-n is.

A rendőrök hétvégén is folytatják a toborzást: vasárnap a jászapáti állat-és kirakodóvásáron, 9-10 óra között találkozhatnak a kitelepült toborzótisztekkel – tájékoztattak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában