Átkutatták a települést

2 órája

Egy rémült férfi hívta fel az ügyeletet, aztán a telefonja elérhetetlenné vált

A vízbe csúszott egy szelevényi férfi, aki közben görcsrohamot kapott. Maga hívott segítséget, de nem tudta pontosan, hogy a település mely részén tartózkodik. A rendőrök és polgárőrök szerencsére gyorsan megtalálták az eltévedt férfit.

Rimóczi Ágnes

Sokat segített a jó helyismeret egy minapi esetnél Szelevényen. Egy eltévedt férfit kerestek a kunszentmártoni rendőrök, polgárőrök és civilek. A kutatás sikeres volt, időben megtalálták.

eltévedt férfi
Eltévedt férfit kerestek a rendőrök Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Október 7-én este segélyhívón kért segítséget egy görcsrohamot kapott szelevényi férfi. Nem tudta pontosan, hogy merre tartózkodik a településen, annyit tudott elmondani a híváskezelőnek, hogy vízbe csúszott, majd egy dombról leesett, és maga körül kukoricaföldet lát, valamint kutyaugatást hall – számolt be az esetről András Hunor Lehel. 

Rendőrök, polgárőrök és a rokonok keresték az eltévedt férfit

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: ezt követően a telefonja már nem volt elérhető.

– A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka rokonokkal, valamint szelevényi és tiszaföldvári polgárőrökkel indult a 24 éves férfi keresésére, akit – az általa körülírt helyszínleírás alapján – a bejelentést követő két órán belül, a gátoldal mélyén megtaláltak – számolt be a részletekről András Hunor Lehel. Ahogy megtudtuk továbbá: a férfi magánál volt, tudott kommunikálni, de átázott ruhája miatt kihűlt. A megtalálók átadták a mentőszolgálatnak, akik kórházba szállították.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában