Tolvaj

2 órája

Álszerető karjaiba rohant a szolnoki nő, egy vagyont lopott tőle

Nem csak csókot lopni járt egy szolnoki nőhöz annak álszeretője. A „kleptomániás Don Juan” az évek során gyakorlatilag kifosztotta élettársát: pénz, ékszerek és számítástechnikai cuccok mellett még a hajformázót és a szobamérleget is ellopta a nőtől.

Rózsa Róbert

Nem minden csók édes – szól a mondás. Ez a tapasztalat jutott osztályrészül annak a szolnoki nőnek, akit álszerető lopott meg.

álszerető, Szolnok, tolvaj, lopás
Még a hajcsavarót is vitte szolnoki áldozatától az álszerető
Fotó: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség

Nem csak a takaró alatt szorgoskodott az álszerető

Hogy ez a csók csak később keseredett-e meg, azt nem tudjuk, de akkor biztosan. Mint a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség hírportálunkkal közölte, a 47 éves budapesti tolvaj még 2022 júliusában szegődött a nő élettársául. Egy hónapig éltek együtt a nő szolnoki lakásán, ezalatt a férfi ellopott „szerelmétől” 400 ezer forint készpénzt, közel 200 ezer forint értékben aranyékszereket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat. Ezek közül voltak olyanok, amelyeket egyből zálogba vert, később a nő váltotta ki azokat a zálogházból.

Kapcsolatuk eztán megszakadt, ám később a férfi kezdeményezésére kibékültek.

Utóbb kiderült: súlyos hiba volt engedni a csábításnak.

A tolvaj szerető ugyanis pont ott folytatta a lopást, ahol abbahagyta. Több mint 400 ezer forint készpénzt vett el, emellett közel 300 ezer forint értékben műszaki cikkeket – laptopot, tabletet –, valamint a nő autójának törzskönyvét lopta el, de még a szobamérleget és a hajformázókat is magával vitte – írta az ügyészség.

Így a férfi összesen mintegy 1,3 millió forint értékben károsította meg a szerelmét.

Az ügyészség a már büntetett, visszaesőnek minősülő férfivel szemben börtönbüntetés kiszabására és közügyek gyakorlástól eltiltásra tett indítványt a vádiratában. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság dönt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában