Őrizetbe vették

2024.09.24. 15:31

Megverte ismerősét, és még a mobilját is ellopta

Egy korábbi nézeteltérés miatt a nyílt utcán vert meg egy nőt az ismerőse Csépán. Még a mobilját is ellopta. A rendőrök pár óra alatt elfogták az elkövetőt.

Rimóczi Ágnes

Négy órára volt szükségük a rendőröknek, hogy elfogják és őrizetbe vegyék azt a férfit, aki Csépán a nyílt utcán fosztotta ki ismerősét. Az elkövető még jól meg is verte a sértettet. A csépai kifosztás elkövetőjét őrizetbe vették.

csépa, verés, mobil, lopás
A férfit előállították a rendőrkapitányságra
Forrás: Police.hu

– Szeptember 23-án délután arról érkezett bejelentés a kunszentmártoni rendőrökhöz, hogy egy nőt megvert az ismerőse, majd elvitte annak mobiltelefonját – tudta meg hírportálunk a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a sértett elmondta az egyenruhásoknak, hogy Csépa egyik utcáján gyalogolt, amikor odament hozzá férfi ismerőse és korábbi nézeteltérésük miatt megütötte. Miután elesett, a férfi még többször bele is rúgott. A nő ezután a mobiltelefonján hívni akarta a rendőröket, de akkor az kiesett övtáskájából, majd bántalmazója ellopta.

– A kunszentmártoni rendőrök a férfi keresésére indultak, és a bejelentést követő négy órán belül lakásán fogták el a 31 éves férfit. Megtalálták nála a nő telefonját – számoltak be a rendőrség illetékesei.

Mint megtudtuk: a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol kifosztás bűntett gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezik. A nyomozó hatóság vizsgálja, hogy más bűncselekményekhez is köze lehet-e.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában