Behálózta jótevőjét

2024.09.04. 17:00

Ruhájába bugyolálta a pénzt, rendőrök cibálták ki autójából a túrkevei csalót – videóval

Eleinte csak apránként szedegette el ismerőse pénzét, később már milliókkal húzta le az a túrkevei csaló, akit a napokban fogtak el a rendőrök.

Rózsa Róbert

Nem sok gátlás szorult abba a túrkevei csalóba, akit a minap fogtak el a jászkunsági nyomozók és a Tisza MEKTO bevetési egységei. A 32 éves férfi teljesen behálózta, majd kiforgatta vagyonából jótevőjét.

túrkevei csaló, rendőrség, pénz
Milliókkal rövidítette meg jótevőjét a túrkevei csaló. A férfi végül arccal a betonnak, bilinccsel a csuklóján végezte, farzsebében még ott lapultak a frissen kicsalt bankjegyek
Fotó: police.hu / Forrás: Képernyőfotó

A gyanú szerint a túrkevei férfi 2021-ben kereste meg a sértettet azzal, hogy kisebb összegekkel segítse fenntartani vállalkozását. Ezek eleinte pár tízezres kölcsönök voltak, amelyeket a sértett önzetlenül adott. Ám a tételek idővel százezres, majd milliós nagyságrendűekre duzzadtak.

Mint a police.hu-n olvasható, a férfi hatása alá vonta, naponta zargatta telefonon a sértettet, aki addigra testileg és lelkileg is belebetegedett a sanyargatásba.

Mint írták, négy év alatt közel 75 millió forintot adott át kizsákmányolójának.

Az utolsó pénzkötegeket kedden vette át a túrkevei csaló. Akkor csaptak le rá a rendőrök. Ruhájában ott lapultak a frissen kicsalt bankjegyek is.

A nyomozók csalás és zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában