Betörés

2 órája

Furcsa zajra ébredtek egy jászberényi társasház lakói

Egy autó, két tanú, két gyanúsított, sok lopott holmi, és egy bűnügyi őrizet. Ez a jászberényi rendőrök éjszakai intézkedésének mérlege.

Pakainé Pusztai Nóra

Szeptember 24-én éjfélkor szokatlan zajra ébredtek az egyik jászberényi társasház lakói. Egy férfit értek tetten, aki több pincét is feltört, majd a lopott holmikkal a kezében beült egy kocsiba és elmenekült. 

Horgászfelszerelésekkel a csomagtartójában bukott le a jászberényi férfi
Forrás: Police.hu


Ahogy a police.hun fogalmaztak, a jászberényi rendőrök pár óra múlva állították meg a keresett járművet, majd a csomagtartóban talált lopott horgászfelszerelésekkel együtt a sofőrt és három utasát is előállították a rendőrkapitányságra. 

– A szálak kibogozását követően a kocsi egyik utasát, egy 24 éves helyi férfit kétrendbeli lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, aki elismerte a bűncselekményt – közölték.

Hozzátették: a jármű másik utasát, egy 23 éves jászberényi fiatalt szintén gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és letartóztatását kezdeményezik.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában