Betöréses lopás

2 órája

Az éj leple alatt nyílt az ajtó, a tiszaörsi férfi még nem sejtette, mi történik majd vele

Egy szeptemberi éjszakán az éj leple alatt jutott be áldozata otthonába egy kenderesi férfi. Az idős férfi az ajtó nyílására ébredt, a betörő rátámadt, majd szekrényéből több mint 200 ezer forinttal távozott. Nem ez volt az első betöréses lopás Tiszaörs területén.

Pakainé Pusztai Nóra

Egy kenderesi férfi az éj leple alatt jutott be áldozata otthonába és vitte el a pénzét. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, kezdeményezték letartóztatását. Jász-Nagykun-Szolnok vármegye egyéb területei mellett a betöréses lopás Tiszaörs térségét is érinti.  

lopás Tiszaörs
Az éjszakai betöréses lopás Tiszaörs csendjét verte fel
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció


– A megalapozott gyanú szerint egy kenderesi lakos még szeptember 20-án 2 és 3 óra között bement egy tiszaörsi idős férfi házába. A sértett felfigyelt az ajtó nyílására, észrevette az éj leple alatt rátörő férfit, aki ezután bántalmazni kezdte – közölték a police.hu-n.
A támadó átkutatta a szekrényt, és elvitte a sértett pénztárcáját a benne lévő 210 000 forinttal.

A lopás Tiszaörs éjszakájának csendjét verte fel

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították az elkövetőt, és előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Megállapították, hogy a 28 éves férfi terhére róható két korábbi lopás Tiszaörs területén. 
– Egyik helyről technikai eszközöket vitt el, a másik házból azonban semmit. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – fogalmaztak.
A Tiszafüredi Rendőrkapitányság rablás bűntett, valamint lopás vétség miatt folytat eljárást.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában