Tettenérés

2024.09.06. 16:30

Öt napon belül megismétlődött a borzasztó eset az újszászi vasútállomáson

Annak ellenére, hogy már egyszer lebukott, mégis visszament az újszászi vasútállomásra kerékpárt lopni az a tiszaszentimrei férfi, akit végül elfogtak a rendőrök. Kiderült, még további három lopásban is benne lehetett a keze.

Molnár-Révész Erika

Visszaeső tolvajt fogtak szerdán az Újszászi Rendőrőrs munkatársai. A tiszaszentimrei férfit nem riasztotta vissza, hogy augusztus 30-án már egyszer lebukott, szeptember 4-én, vagyis szerda hajnalban ismét visszatért az állomásra, és újra biciklit lopott

biciklilopás
Fotó: Getty Images / Forrás:  Illusztráció

– A 41 éves tiszaszentimrei férfi mindkét akcióját kamera rögzítette, a felvételeken pedig a rendőrök kétséget kizáróan felismerték. Kétrendbeli lopással gyanúsítják, és őrizetbe vették. Ügyéhez további három lopást egyesítettek. Letartóztatásáról a bíróság dönt majd – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában