Vandalizmus

2024.08.08. 18:00

Jelentős kárt okozott a rongálás Jászjákóhalma ivóvízkútjának elektromos szekrényében

Elképesztő eset borzolja a kedélyeket Jászjákóhalmán. Keddről szerdára virradóra megrongálták és feltörték a II-III. ivóvízkút elektromos szekrényét, ahonnan vezetéket, alkatrészeket tulajdonítottak el. A rongálás következtében a kút működésképtelenné vált.

Illés Anita

– Az éjszaka valaki vagy valakik megrongálták és feltörték az II- III. ivóvízkút elektromos szekrényét. Eltulajdonítottak körülbelül harminc centiméter vezetéket, elektromos alkatrészeket. Nagymértékű rongálást végeztek. Ezzel megakadályozták a kút működését – számolt be a rongálásról az önkormányzat a település közösségi oldalán. 

rongálás
A vandálok az éj leple alatt törték fel a II-III. ivóvízkút elektromos szekrényét. A rongálás felháborította a helyieket
Fotó: Jászjákóhalma Község facebook oldala

Megdöbbentő rongálás, elektromos alkatrészeket is elloptak az ivóvízkút elektromos szekrényéből 

Hozzátették, nagy szerencse, hogy nem csak ez a kút biztosítja a lakosság ivóvízellátását, mert akkor napokig nem lett volna víz a településen. Közölték azt is, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást az ügyben. Felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy közlekedjenek nyitott szemmel és ha valami gyanúsat látnak azonnal hívják a 112-es segélyhívó számot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában