Elfogás

2024.08.09. 14:30

Ütötte-rúgta áldozatát a kegyetlen férfi-női rablópáros a szolnoki éjszakában

Taxival menekült el a helyszínről az a fiatal férfi és nő, akik előtte összevertek és kiraboltak egy férfit szerda éjjel Szolnokon. Hiába menekültek, a kegyetlen rablópáros kezén hamar kattant a bilics, még a bejelentés napján elfogták a a duót a szolnoki rendőrök.

Molnár-Révész Erika

Augusztus 8-án, délután tett bejelentést a rendőrségre az a férfi, akit szerda éjjel támadott meg egy kegyetlen rablópáros Szolnokon. A sértett elmondta, hogy egy kereszteződésnél szólította meg egy férfi és egy nő, majd szóváltásba keveredtek. 

rablópáros
A rendőrök röviddel a bűncselekmény elkövetése után elfogták a két elkövetőt
Forrás: Police.hu

A földön is rugdosta áldozatát a kegyetlen rablópáros női tagja

Pénzt követeltek tőle, nyomatékosításképpen a rablópáros férfi tagja többször ököllel fejbe ütötte, majd amikor földre került, a duó női tagja többször megrúgta. Mialatt a férfi lefogta, a nő átkutatta a sértett zsebeit, melyből 500-700 eurót valamint 50 ezer forintot, és egy mobiltelefont vett el. A rablópáros ezután menekülőre fogta, a sarokig futottak, majd ott taxiba pattantak.

Kattant a bilincs a duó kezén, az eurót addigra már beváltották

– A bejelentést követően a szolnoki rendőrök haladéktalanul adatgyűjtésbe kezdtek a duó azonosítása és elfogása érdekében. A beszerzett adatok alapján még aznap este elfogták a bűnös párost. A 26 éves helyi férfit és a 22 éves nőt rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásukat. A lopott eurót forintra váltották, így a rendőrök a közel 200 ezer forintot és a telefont találták meg náluk – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök közel 200 ezer forintot és egy telefont találták az elkövetőknél
Forrás: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában