Tájékoztatás

2024.08.15. 14:30

A kisújszállási Kumánia fürdőben toboroznak határvadászokat szombaton délelőtt a Jászkunság rendőrei

Folytatódik a toborzás.

Mészáros Géza

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében a rendőrök az elmúlt napokban több helyszínen várták a határvadászképzés iránt érdeklődőket.

Folyamatos a toborzás
Forrás: Police.hu

Mint arról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya hírportálunkat tájékoztatta, a toborzási munkatársak az elmúlt héten a Jászkunság tizenhárom településének tizenhét helyszínére települtek ki vármegye szerte. Ahogy lenni szokott, a kiemelt programokon – például a jászberényi Csángó Fesztiválon – a megelőzési kollégák is csatlakoztak a toborzókhoz, ők népszerűsítették a BikeSafe programot, szórólapoztak és vagyonvédelmi jó tanácsokat is adtak.

A toborzási munkatársak minden érdeklődőt tájékoztattak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról.

Az elkövetkező hétvégén, augusztus 17-én 10 és 11 óra között Kisújszálláson, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő területén állítják fel toborzó pontjukat a rendőrök.

A szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában