Bűncselekmény

2024.08.29. 14:30

Kerékpárt loptak a kisúji vasútállomáson, hamarosan kiderült, mi mindent tett még a duó

Az elkövetők utólag már nagyon bánják tettüket, ez azonban a nyomozókat nem hatotta meg, őrizetbe vették a nagykunsági sorozattolvajokat.

Szoljon.hu

Valakik elvitték a kisújszállási MÁV-állomás kerékpártárolójából egy helyi lakos biciklijét augusztus 28-án délelőtt – olvasható a police.hu oldalon.

kerékpár
Az ellopott kerékpár
Forrás: Police.hu

Mint írják, a bejelentést követően még az állomás peronján elfogtak egy 35 éves dunaharaszti férfit és egy 24 éves karcagi nőt, akiknél a lopott bicikli is ott volt. A gyanúsítottakat előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség miatt kihallgatták őket. 

A kerékpártolvajoknak több is volt a rovásán

Nemcsak ezt a bűncselekményt rótták azonban a terhükre, további 6 lopást is elkövetett a duó, illetve az asszony egy dohányboltól önállóan is zsákmányolt cigarettát és dobozos jégkrémet.

Az elkövetők a kihallgatás során mindent beismertek, és úgy nyilatkoztak, hogy nagyon megbánták tettüket. A páros tagjait a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában