Kábítószer

2024.08.06. 15:00

Kannabisz-ültetvényt találtak a rendőrök Jánoshidán, egy férfit letartóztattak

Egy jánoshidai férfi otthonában a rendőrök nevelt kannabisztöveket és növényi törmeléket találtak.

Mészáros Géza

Egy jánoshidai férfi otthonában a rendőrök nevelt kannabisztöveket és növényi törmeléket találtak. Az illetőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Kábítószer-birtoklás Jánoshidán
A bűnügyesek a helyszínen jelentős mennyiségű készpénzt is lefoglaltak
Forrás: JNkSz Vármegyei RFk

Mint arról bővebben beszámoltak, egy 34 éves helyi lakost gyanúsítanak a jászsági rendőrök kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével. A megalapozott gyanú szerint a férfi jánoshidai otthonában kannabiszt nevelt. Az ingatlanhoz érkező rendőrök három tő kannabiszt, három ágat és összesen 292,5 gramm vákuumcsomagolt növényi törmeléket foglaltak le.

A bűnügyesek a helyszínen ugyancsak lefoglaltak műtrágyát, fóliasátrat, számítástechnikai eszközöket, valamint pénzt a vagyon-visszaszerzés keretében.

Kábítószer-birtoklás
A rendőrök vákuumcsomagolt növényi törmeléket foglaltak le
Forrás: JNkSz Vármegyei RFk

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ami során elmondta, hogy a növényeket saját fogyasztásra nevelte. A nyomozó hatóság a tettest kábítószer-birtoklás miatt őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában